Met onze nieuwe textiel transferpers kunnen we nóg beter allerlei soorten textiel bedrukken.

Bij een professionele uitstraling van jouw medewerkers hoort passende kleding! Kleding voorzien van jouw logo of tekst en wat ook nog eens comfortabel zit. Zodat ze met plezier naar hun werk gaan en jouw bedrijf op een positieve manier uitstralen.

Onze bedrijfskleding zit comfortabel, biedt goede beschermende eigenschappen, is kleurvast én kan tegen een stootje.

Organiseer je een evenement en/of wil je dat het hele personeel er geweldig uitziet? Heb je bedrukte kleding nodig voor je sportvereniging of school? T-shirts, polo’s, longsleeves, sweaters en hoodies, we hebben het allemaal én in allerlei kleuren.

Maar ook veel andere soorten textiel kunnen wij voorzien een logo of naam.

Eén aanspreekpunt voor visitekaartje of luxe brochure tot de belettering van een winkel/kantoorpand, wagenpark, beursaankleding, bewegwijzering en meer. Een breed palet aan producten en diensten mét de vertrouwde kwaliteit die je van ons gewend bent. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.