Op dinsdag 5 maart was de feestelijke opening van ‘Loper Oude Centrum’. Een nieuwe, groene autoluwe wandelpromenade als belangrijke stadsentree van Den Haag die loopt van treinstation Hollands Spoor, over de Stationsweg en Wagenstraat, naar het oude centrum.

De ‘Loper Oude Centrum’ werd geopend door wethouder Richard de Mos op het Huijgenspark. Hierbij werd het 1e exemplaar van het boek over dit mooie project aan hem overhandigd. Dit boek is opgemaakt door Zootz marketing & communicatie in samenwerking met de bewoners en ondernemers en is gedrukt door Impressed print & sign.

Het boek is genaaid gebonden in een harde omslag met een rechte rug en voorzien van kapitalen. Het omslag is voorzien van krasvast matlaminaat met daaroverheen letters en tekens in glanzend UV spotlak. Al met al een prachtig resultaat!

Wij verzorgen boeken vanaf kleine oplages. Twijfelt u? Gewoon even vrijblijvend bellen.