Time flies when you’re having fun.

En zo mag ik dus alweer mijn 15e Impressed verjaardag kaarsje uitblazen.

Sinds 15 jaar doe ik al bijna alle denkbare administratief financiële werkzaamheden voor Impressed. Van betalingen aan onze leveranciers, debiteurenbeheer tot wagenparkonderhoud.

Het is inmiddels een flinke leuke klus geworden na de diverse bedrijfsovernames in eerdere jaren.

Daarnaast fungeer is als sidekick voor Sandra en Bas als zij leuke ideeën of opdrachten bedenken

En af en toe help ik op onze Sign afdeling als er handjes nodig zijn.

Leuk hoor; mooie truien, T-shirts of wat er maar voorbijkomt aan stof persen voor onze klanten met logo’s en teksten.

Impressed is een 2e thuis bijna. Hier voel ik mij als een vis in het water, gekend en prettig hetgeen voor een groot deel te danken is aan de harmonieuze sfeer waarin wij collega’s met elkaar omgaan en bovenal met als leidende draad onze Bas en Sandra. Hele fijne betrokken en meedenkende werkgevers/collega’s.

In het weekend geniet ik van de hockeywedstrijden van dochter Benthe, 18 jaar of niet, het blijft leuk en ontspannend. En als het even kan zakken we af naar onze schoonouders in het geweldige Maastricht om daar te genieten van het heerlijke bourgondische leven en sfeertje!