DRukwerk

BROCHURES

 

Een brochure bestaat uit meerdere vellen gevouwen papier. Dit in tegenstelling tot een folder. Voor het drukwerk van Impressed maken we gebruik van de nieuwste printers en drukpersen voor het bedrukken van uw brochures. De brochures zijn duurzaam en kwalitatief sterk.

Lees meer

FOLDERS

 

Wij zorgen voor hoogwaardige en duurzame kwaliteit folders, zodat u een goede indruk maakt bij uw relaties. Een prachtig gedrukte folder, professioneel ogend, heeft invloed op uw gehele uitstraling.

Lees meer

HUISSTIJLEN

 

Een huisstijl is eigenlijk een visuele identiteit van een organisatie. Er wordt niet door alle bedrijven genoeg aandacht aan besteed. Een goede huisstijl kan enorm veel uitstraling richting je potentiële doelgroep geven. In een huisstijl komen alle communicatiemiddelen die wij voor u kunnen drukken en printen terug. Denk hierbij aan briefpapier, enveloppen of visitekaartjes. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees meer

DIRECT MAILING

 

Het voordeel van direct mail is dat je een grote groep kan benaderen, maar de mail toch persoonlijk kan houden. Er kan veel meer dan alleen de adressering van een brief en een persoonlijke aanhef. Bij Impressed maken we de boodschap écht persoonlijk.

Lees meer

ZORGVULDIGE AFWERKING


Impressed heeft de mogelijkheid om uw drukwerk net dat beetje extra’s te bieden. Een mooi visitekaartje richting uw doelgroep.

Lees meer