Textiel - Bedrijfskleding

Bij een professionele uitstraling van uw medewerkers hoort passende bedrijfskleding. Of het nu een jas, overhemd, een poloshirt, T-shirt of werkbroek is. Bijna elk kledingstuk leent zich prima voor bedrukken. De verschillende druktechnieken die we beschikbaar hebben bieden verschillende mogelijkheden in kleurgebruik maar ook in duurzaamheid.

We helpen u graag met het ontwerp van de bedrukking op de kledingstukken en denken met u mee over de beste uitstraling en functionele werking. De voordelen van gelijke kleding met uw logo en eventueel extra informatie mogen duidelijk zijn. Of het uw team op een beurs is, of het bedienend personeel in uw restaurant of eetcafé. Door de professionele bedrijfskleding kunnen klanten en/of geïnteresseerden makkelijk zien wie ze kunnen aanspreken bij vragen.

Duurzame veiligheidskleding met logo

Veiligheidskleding kunnen wij leveren voor het bedrijfsleven maar ook veiligheidshesjes voor kinderdagverblijven, scholen, sportverenigingen en meer. Veiligheidskleding is ook leverbaar in een duurzame versie. Het merk Engel Workwear is geïnspireerd tot de productie van duurzame werkkleding. De Safety lijn van Engel Workwear heeft nu een aantal kledingstukken die gemaakt zijn van REPREVE. De bekendste en betrouwbaarste vezel gemaakt van recyclede materialen zoals plastic flessen. Maar ook heeft de safety lijn een versie voor de vrouwen en met stretch. Voor iedereen is er een passend kledingstuk.