IMPRESSED

Impressed print en sign richt zich sinds haar oprichting in 1995 op het kwalitatief hoogwaardig produceren van drukwerk, printwerk en belettering. Een team van 14 vakbekwame en betrokken medewerkers is er op gericht om kwaliteit te leveren in alle facetten van hun dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor briefpapier, enveloppen, boeken, doordrukformulieren, posters, stickers, banners, autobelettering, gevelreclame, privacy folie, beurswanden, uitnodigingen, visitekaartjes, magazines, nieuwsbrieven, dibond panelen, bisonyldoeken, etiketten en meer. De omvang en informele structuur binnen Impressed, tezamen met onze gemotiveerde medewerkers, creëren een werkklimaat waarbij persoonlijke aandacht en zorg wordt besteed aan alle communicatiemiddelen van je bedrijf, elke dag opnieuw.

Visie

In onze ‘state of the art’ werkomgeving zoeken wij constant naar de meest efficiënte methode om uw order vlot en kwalitatief hoogwaardig te verwerken.

Persoonlijke benadering, enthousiasme en passie voor het vak stelt ons in staat om meer te leveren dan alleen drukwerk. Wij willen echt een langdurige relatie aangaan met een klant. Niet even snel wat leveren, maar meedenken, adviseren en uiteindelijk een product leveren dat de klant nodig heeft. Wij gaan ver om onze klanten optimaal te bedienen. Elke dag opnieuw.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.