IMPRESSED

Impressed print en sign richt zich sinds haar oprichting in 1995 op het kwalitatief hoogwaardig produceren van van drukwerk, belettering en communicatie-uitingen in de breedste zin van het woord. Een team van 19 vakbekwame en betrokken medewerkers is erop gericht om kwaliteit te leveren in alle facetten van onze dienstverlening. De omvang en informele structuur binnen Impressed, tezamen met onze gemotiveerde medewerkers, creëren een werkklimaat waarbij persoonlijke aandacht en zorg wordt besteedt aan alle communicatiemiddelen van je bedrijf, elke dag opnieuw.

Visie

In onze ‘state of the art’ werkomgeving zoeken wij constant naar de meest efficiënte methode om uw order vlot en kwalitatief hoogwaardig te verwerken.

Vakkennis en drukwerk van hoogwaardige kwaliteit

Onze organisatie is ingericht om u elke dag weer winst te laten boeken in tijd, geld en communicatiekracht. Met ons enthousiaste team en onze vakkennis zorgen wij dat uw drukwerk continu van hoogwaardige kwaliteit is.

Meer dan alleen drukwerk

Persoonlijke benadering, enthousiasme en passie voor het vak stelt ons in staat om meer te leveren dan alleen drukwerk. Wij willen echt een langdurige relatie aangaan met een klant. Niet even snel wat leveren, maar meedenken, adviseren en uiteindelijk een product leveren dat de klant nodig heeft. Wij gaan ver om onze klanten optimaal te bedienen. Elke dag opnieuw.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.