Belettering: Het is een Sign!

Een autobelettering, gevelreclame, raambeplakking of reclamebord? Het team van Impresssed, met een rugzak vol kennis en ervaring, zorgt er met belettering voor dat uw huisstijl opvalt. Waar dat nodig is. Pure vakmanschap, uit eigen productie.

BUITENRECLAME

 

Buitenreclame geeft herkenbaarheid aan uw bedrijfspand of zichtbaarheid bij evenementen. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van buitenreclame, niet alleen tegen uw pand. Denk bijvoorbeeld ook aan reclamezuilen, portaalborden, reclame  tegen hekwerken of vlaggen. Met de juiste buitenreclame geeft u  uw locatie de juiste uitstraling, uw gasten krijgen toch de eerste  indruk bij het bezoeken van uw locatie.

Lees meer

AUTOBELETTERING

 

Zichtbaar zijn in de regio waar u uw klanten zoekt. Uw auto, bus of vrachtwagen als rijdend visitekaartje. Deze vorm van belettering is de manier om op te vallen; effectief en ten opzicht van een advertentie een voordelige manier om uw bedrijf te presenteren. U kunt het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk.

 

Lees meer

INTERIEUR

 

Uw kantoor of werkomgeving een compleet nieuwe uitstraling geven? Meubels, panelen en balies kunnen wij voorzien van bijvoorbeeld een houtstructuur maar denk hierbij ook aan full colour print of een volle kleur. Een saaie wand omtoveren met bijvoorbeeld een uniek behang of fotoprint geeft direct een frisse uitstraling.

Lees meer

BEURS UITSTRALING

 

Tijdens een beurs of evenement wilt u uw bedrijf natuurlijk zo compleet en professioneel mogelijk presenteren. De indruk die de bezoeker op een beurs krijgt, werkt door naar uw bedrijf toe. Herkenbaarheid en een kwalitatieve uitstraling bepalen mede het succes van uw deelname. Impressed zorgt dat de juiste bezoeker uw stand vindt inclusief advies uiteraard voor het ontwerp en uitvoering indien gewenst.  Voor elk budget zijn er mogelijkheden, van eenvoudige rolbanners tot volledige beursborden of beurswanden.

lees meer