Beurs Uitstraling

Tijdens een beurs of evenement wilt u uw bedrijf natuurlijk zo compleet en professioneel mogelijk presenteren. De indruk die de bezoeker op een beurs krijgt, werkt door naar uw bedrijf toe. Herkenbaarheid en een kwalitatieve beurs uitstraling bepalen mede het succes van uw deelname. Impressed zorgt met belettering dat de juiste bezoeker uw stand vindt inclusief advies uiteraard voor het ontwerp en uitvoering indien gewenst. Voor elk budget zijn er mogelijkheden, van eenvoudige rolbanners tot volledige beursborden of beurswanden.

Rolbanners

Licht, compact en zeer mobiel, de belangrijkste kenmerken van een rolbanner. Een aluminium cassette, voorzien van een oprolbare full-colorprint van 85 x 200 cm. Hij is makkelijk mee te nemen in de bijgeleverde tas, dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Beursbord of peesdoek

U kunt geen beursstand voorbijlopen zonder al die reclameborden op te merken. Om hier in uit te blinken gaat het vooral om ontwerp en uitvoering. Een opmerkelijke full-colorprint pakt meer aandacht dan een saaie tekst! Door deze op een licht materiaal te plakken als forex kan het bord makkelijk met klittebandrondjes gemonteerd worden. Het geschuimde PVC is flexibel en kan dus bijvoorbeeld in een ronding worden gezet. Ook kunnen wij uw afbeelding afdrukken op textiel, een zeer licht materiaal met een unieke beurs uitstraling wat opgespannen wordt in een aluminium frame. 

Beurswanden

Een beurswand is zeer snel en eenvoudig op te zetten. Binnen enkele minuten beschikt u over een professionele beurswand van formaat! De beurswand is ideaal te gebruiken in een beursstand, maar ook als presentatiewand in uw winkel of showrooms. Om te zorgen dat uw boodschap opvalt moet uw beurswand er perfect uitzien!