“Ik heb drukkerij Impressed leren kennen, in mijn rol van traffic manager bij een bureau voor creatieve communicatie, als een betrouwbare partij voor vele drukwerkproducties. Toen ik in 2013 bij Middin ging werken was het drukwerk aanbesteed. Het fijne meedenken van drukkerij Impressed hield ik in mijn achterhoofd tot de tijd rijp was.”, aldus Marie-José Müller.

Marie-José gaat verder: “Middin is een grote zorgorganisatie en biedt met circa 3.000 medewerkers ondersteuning en zorg in Zuid-Holland op woonlocaties, activiteitencentra, op school of aan huis aan zo’n 5.000 cliënten met een verstandelijke beperking.”

“Om al die locaties goed zichtbaar te laten zijn hebben waren wij vorig jaar op zoek naar een betrouwbare partij voor signing. “Nadat ik via social media had gelezen dat DaFruit was toegetreden tot de Impressed familie, was de stap naar een hernieuwde samenwerking gemaakt”.

Alle Middin locaties kondigen zelf een opdracht aan bij Impressed. “Bij twijfel koppelt Impressed terug naar mij en zo ontzorgen wij samen mijn collega’s. Zij hoeven zich over technische specificaties geen zorgen te maken en krijgen het product dat zij wensen.”

Middin ondersteunt mensen met een beperking bij het leiden van hun eigen leven volgens eigen wensen en toekomstbeelden, in en met de samenleving. Het gaat om kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Wij gaan uit van de eigen kracht van mensen. Sommige mensen hebben ondersteuning nodig om hun leven vorm te geven.

Middin gelooft in de eigen kracht van mensen. Middin stimuleert cliënten te doen wat bij hen past, te durven kiezen en hun eigen leven te leven. Ongeacht beperking en achtergrond biedt Middin ondersteuning aan sociaal kwetsbare mensen in de maatschappij. Onder deze groep vallen mensen die kwetsbaar zijn vanuit veel verschillende aandoeningen of omstandigheden: niet aangeboren hersenletsel (NAH), verstandelijke of lichamelijke beperking, beperkingen als gevolg van ouderdom of bijkomende psychiatrie. Door de verschillende problematieken biedt Middin op veel levensdomeinen ondersteuning.”

Kijk voor meer informatie over Middin op: https://middin.nl.

Een kijkje achter de schermen tijdens het beplakken van een auto van Middin kunt u hier zien.

Uw verhaal hier?

Wilt u ook eens in ‘Klant aan het Woord’ met uw verhaal? Leuk, we maken er graag samen een mooi verhaal van en delen deze via onze website, nieuwsbrief en social media! Neem dan contact op met Sandra Haket via telefoonnummer 015-8200 101 (rechtstreeks) of stuur een e-mail naar sandra@impresseddruk.nl.