“Via onze vrienden van de Twentse Stalenmakerij in Haaksbergen kregen wij de tip om de diensten van Impressed print & sign eens te benutten omdat wij ieder jaar een kleine oplage van hoogwaardige binnenwerken nodig hebben voor onze model boeken.

Zoals iedereen vast al weet is presentatie essentieel als het om verkoop gaat en de eerste kleine oplage binnenwerken is voor ons erg belangrijk omdat deze bepalend voor ons is voor de uiteindelijke oplage. De HD digitaal kwaliteit van Impressed is dusdanig van een hoog niveau dat dit eigenlijk één-op-één te vergelijken is met offsetdruk en dit spreekt ons dan ook erg aan. Impressed is dus ook een bedrijf waar Weco Wallcoverings graag mee samenwerkt.” – Dennis van Zanden, Company Manager en Designer bij Weco Wallcoverings.

Kijk voor meer informatie over Weco Wallcoverings op: https://www.wecobv.nl.

Uw verhaal hier?

Wilt u ook eens in ‘Klant aan het Woord’ met uw verhaal? Leuk, we maken er graag samen een mooi verhaal van en delen deze via onze website, nieuwsbrief en social media! Neem dan contact op met Sandra Haket via telefoonnummer 015-8200 101 (rechtstreeks) of stuur een e-mail naar sandra@impresseddruk.nl.