Flyers, posters, menukaarten, briefpapier, etiketten, fotobladen, handleidingen, kleurplaten, brochures, magazines,… you name it. In grote(re) oplagen? Het kan allemaal snel en professioneel bij Impressed print & sign.

Maar eerst een weetje: wat is ‘offset’ drukken? Offset is het vlakdrukprocedé dat gebaseerd is op het principe dat water en vet elkaar afstoten. Het beeld wordt vanaf een aluminium plaat eerst voorzien van vochtwater (vocht) en daarna van inkt (vet). Hierna wordt het drukbeeld via een rubberdoek overgebracht op het papier.

Via dit procedé drukken wij grote(re) oplagen, variërend van flyers tot fotobladen en van handleidingen tot posters. Bijna alles is mogelijk. En dat doen we op onze Heidelberg XL 5-kleurenpers. Op volle toeren draait deze pers maar liefst 13.000 vellen per uur! In de hoogste kwaliteit. Zelf eens met eigen ogen bekijken? Wij zeggen: doen! Dat is inspiratie opdoen met een goed advies in één. U gaat altijd naar huis met nieuwe ideeën en waardevolle adviezen over uw communicatiemiddelen. Of het nu gaat om offset, HD print of belettering.

Bel voor een afspraak naar 015-3699413 of stuur een e-mail naar info@impresseddruk.nl. We laten graag zien wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.