“Al meer dan twaalf jaar werken we met drukkerij De Maasstad, inmiddels Impressed print & sign. Zij hebben vele bijzondere technieken voor ons verzorgd; foliedruk, pregen, blinddruk, (laser)stansen, zeefdruk, spotlak, metallic inkt, goud op snee, Japanse sluiting op maat, singersteek en meer. 

Vaak bedenken we projecten die niet standaard zijn. Het fijne van werken met Shana, onze contactpersoon, is dat ze eerst kijkt naar wat mogelijk is. Ze overlegt met de drukkers en de prepress. Als dat wat we zoeken technisch niet haalbaar is, vindt ze goede alternatieven. Als het wel kan, maar nog niet eerder gedaan is, komen er dummies en mallen.

Door de ruime vakkennis en de open houding van het hele team hebben we altijd kunnen realiseren wat we wilden. Erg fijn om nauw samen te kunnen werken met mensen die net zo gek zijn van mooi drukwerk als wij.”