Makelaars, projectontwikkelaars en anderen hebben en masse ‘oblongformaat’ ontdekt. Hun communicatiemiddelen zijn vanaf nu in dit opvallende formaat, natuurlijk in HD geprint. Lees en leer hieronder waarom dát is…

Eerst een weetje. ‘Oblongformaat’ is een manier om een vel papier te gebruiken waarbij de breedte langer is dan de hoogte. In het Engels betekent het woord ook gewoon; rechthoek. In het Nederlands is die rechthoek wel altijd liggend en niet staand. Nu we dat weten…

Oblong is hét nieuwe, trending formaat. Het liggende formaat valt op en zorgt voor een hoog bewaargehalte. Perfect voor elke presentatie. Zo kan een projectontwikkelaar een nieuwbouwproject, waarin beeld en tekeningen zijn gecombineerd, naadloos weergegeven. Tel daar onderstaande voordelen bij op en dan is het glashelder.

HD print op een rij:
• Oplagen: ideaal voor kleine(re) oplagen
• Volvlakken: prachtige volvlakken, zónder strepen
• Efficiënt: 52×72 cm., direct vergaard, sneller verwerkt
• Géén hoge opstartkosten: er zijn géén drukplaten of plaatwissels
• Materiaalkeuze: brede papierkeuze en printen op kunststof (‘Synaps’)
• Personaliseren van content: méér rendement voor élk communicatiemiddel
• HD-kwaliteit: haarscherpe kwaliteit die niet door anderen te evenaren is: kleurecht, kleurvast
Duurzaam