“Ter Laak Orchids is een orchideeënkwekerij in Wateringen. Jaarlijks kweken wij zo’n 6 miljoen orchideeën. Deze komen via de handel terecht bij consumenten in heel Europa, die vervolgens maandenlang kunnen genieten van de bloemenpracht.

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons centraal. Dit geldt niet alleen voor onze orchideeën, maar eigenlijk voor alles wat we doen. Dus ook ons drukwerk! Zo’n twee jaar geleden heb ik kennis gemaakt met Marco Wennekes, onze contactpersoon bij Impressed Print & Sign. Hij komt regelmatig bij ons langs en kent ons bedrijf dan ook als geen ander. Dat zorgt voor een topsamenwerking, want hij weet precies waar wij naar op zoek zijn. Niet alleen qua ontwerp, maar ook qua materialen en toepassingen. Cadeaubonnen, bureaukalenders of visitekaartjes? Geen probleem, wordt geregeld!

Persoonlijk, meedenkend en ontzorgen; zo zou ik Impressed Print & Sign omschrijven. Momenteel zijn we samen een creatieve uitnodiging aan het ontwikkelen voor een klantendag. Nadat we het idee hadden besproken, kregen we niet één maar drie voorstellen toegestuurd waarin onze wensen goed zijn doorvertaald. Super fijn! Eventuele aanpassingen kunnen altijd snel doorgevoerd worden, want er wordt snel geschakeld. We zijn nu al benieuwd hoe de uitnodigingen eruit komen te zien. Ongetwijfeld zal Marco binnenkort weer langs komen met het resultaat!”

Shirley Barendse
Marketing & Communicatie | Ter Laak Orchids

Kijk voor meer informatie over Ter Laak Orchids op: http://www.orchidee.nl/nl