Op woensdag 6 februari is het weer tijd voor hét evenement voor de grafische en signindustrie: de Vakdag Print & Sign. Impressed zal ook dit jaar weer van de partij zijn. Wij ontvangen je graag 6 februari a.s. op stand E57 in de NBC Nieuwegein. Mis het niet!

Ook dit keer worden de belangrijkste spelers weer bij elkaar gebracht tijdens de Vakdag Print & Sign. Het is inmiddels de 4e keer dat Impressed hier aan deel neemt. Op stand E57 vertellen wij u graag alles over onze noviteiten, verschillende bijzondere diensten zoals het duurzaam printen in pure HD-kwaliteit. Graag laten wij u kennis maken met de duurzame kant van onze drukkerij, circulair drukwerk en nog veel meer.

Sprekers
Dit jaar staan er weer bekende en inspirerende sprekers op het programma, zoals de keynote sprekers hockeycoach Marc Lammers, ondernemer Marco Aarnink en strateeg Jos Burgers. Lees hier het hele programma en de verschillende kennissessies.

Gratis registreren
Toegang is gratis voor professionals uit de grafische en signindustrie. Schrijf je in en selecteer de sessies van uw keuze. Let op vol is vol, dus registreer je tijdig hier.