Met ingang van 1 oktober 2018 is De ReclamePloeg een samenwerking aangegaan met Impressed print & sign. Het personeel van De ReclamePloeg uit Pijnacker slaat samen met het team van Impressed print & sign de handen ineen op de Weteringweg 11/13 in Pijnacker. Daarmee ontstaat er een nog sterker team van vakmensen die op een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige manier voor u aan de slag gaat. Ron van der Ploeg blijft als technisch directeur werkzaam bij de nieuwe organisatie.

Sandra Haket: “Wij zijn ontzettend blij met de ervaring en expertise die ons team op een hoger niveau zal tillen, waar het gaat om sign en belettering.”

Ron van der Ploeg: “Het niveau en de slagkracht van onze dienstverlening zal verbeteren door de professionele organisatie en schaalgrootte die ontstaat door deze samenwerking.”