Hallo mijn naam is Thomas Robins.
Ik ben een enthousiaste allround signmaker. Naast mijn werk ben ik veel in de sportschool te vinden. Daarnaast houd ik van een feestje of goed sushi restaurant. Ook is mijn hobby fotograferen vanuit de lucht met een drone. Ik ben geboren, getogen en wonend in Rotterdam. Ik woon alleen en ik ben nog op zoek naar een poes.
Na de opleiding Sign te hebben afgerond, ben ik nu zeven jaar werkzaam in signing. Dit doe ik met veel plezier, omdat ik er mijn creativiteit in kwijt kan. Ik ben breed georiënteerd in het vak: van de constructieve montage tot de secure auto belettering.
Ik ben recent gestart bij Impressed met een veelzijdige functie waar we elke dag 100% voor gaan. Ik vind het mooi om dit variërende werk te kunnen uitvoeren! Ik hoop ook gauw bij u op locatie mijn signkunsten te laten zien.