Wat een bijzonder moment om mee te mogen maken, het 25 jaar bestaan van Impressed! Inmiddels mag ik, Shana, alweer 9 jaar het team van Impressed versterken als accountmanager. Wat ik met veel plezier en enthousiasme doe. Ik leerde Impressed kennen toen ik bij Drukkerij de Maasstad aan het werk ging, in een soort gelijke job. We werkten veel samen in drukke tijden, het contact was toen al prettig. Dus toen wij het droevige nieuws te horen kregen van ons faillissement van ‘De Maasstad’ was ik al snel in contact met Bas en Sandra zodat zij voor “mijn” klantjes konden zorgen. Al gauw was het beklonken en mocht ik met m’n hebben-en-houwen ook mijn intrek doen bij Impressed. Het was hartverwarmend dat zoveel klanten van ‘de Maasstad’ mij volgden naar Impressed en er nu samenwerkingen zijn die inmiddels al 19 jaar lang mogen duren. 

Er is een hoop veranderd in al die jaren. Zo zijn we veel jaren sceptisch geweest over de digitale persen, onder het mom ‘wij geloven in het echte drukwerk’. Uiteindelijk zijn we in 2015 toch aan een zoektocht begonnen naar een digitale pers welke bij onze wensen aansluit en waar wij het vertrouwen in hadden dat dit ook echt de toekomst zal zijn. Inmiddels is de Jetpress ons paradepaardje en kunnen we veel klanten helpen, ook in de kleine oplages, met geweldig mooi digitaal drukwerk, of zoals wij het noemen ‘HD-print’. 

De vrijheid van werken en de mogelijkheid om bij een project vanaf ontwikkelen tot aan eindproduct te mogen meedenken en begeleiden maakt het werk afwisselend en ontzettend leuk. Tuurlijk schiet ik ’s nachts soms wakker bij een groot project, maar als het uiteindelijk geslaagd is, dát maakt zo’n project de kers op de taart. 

Met het team waar ik mee mag werken is het, naast de enorme lol die we samen hebben, een enorme bak met kennis wat we in huis hebben. Hierdoor zal tegen een “gek” project niet snel ‘nee’ gezegd worden, wij houden wel van een uitdaging!