Onze collega Aad Luiten gaat per donderdag 28 mei aanstaande met vervroegd pensioen. Door alle corona prikkelen kunnen we helaas geen groots afscheid vieren.

Wij zijn Aad veel dank en erkenning verschuldigd voor zijn ontembare en onnavolgbare inzet. Mede door de vele relaties die Aad in de afgelopen tientallen jaren heeft opgebouwd was Aad graag gezien en geliefd in de regio en bij onze klanten. Vele orders werden Aad op basis van zijn actieve inzet en volharding gegund!

Naast Aad zijn grote passie voor en competentie in alles wat met drukwerk te maken had, zette hij zich altijd met hart en ziel in voor al zijn klanten en is hij vaak persoonlijk betrokken geweest.

Mede daarom danken we Aad van harte voor de 20 jaar die hij heeft bijgedragen aan onze bedrijfsontwikkeling en aan het succes van Impressed.

In ons team zijn Marco Wennekes en Shana Coppens met hetzelfde drukwerk DNA besmet en zullen zij de taken van Aad met enthousiasme overnemen.

Wij wensen Aad en zijn vrouw een hele mooie toekomst, waarin ze in alle rust van de mooie dingen van het leven kunnen (blijven) genieten.