In opdracht van Typography Interiority & Other Serious Matters uit Den Haag hebben wij boekjes gemaakt over een nieuw beeld in de oudste stad van Holland. In Dordrecht is een gedenkteken onthult voor Willem van Oranje en de Eerste Vrije Statenvergadering in Dordrecht van 19 juli 1572. Het gedenkteken is een geschenk van de Prins Willem de Eerste Herinneringsstichting.

Bijzondere van dit boekje is de afwerking;
Genaaid gebonden met zwart garen, rechte rug van de rol, kapitaalbandje in oranje, kneep ingebrand en voorzien van een oranje leeslint. Heel papieren band voorzien van 1 mm grijsbord. Boekjes met voor- en achter 4 pagina’s schutbladen in omslag. Papiersoort Munken Polar

Meer weten; neem dan contact op met Shana Coppens via mail shana@impresseddruk.nl of direct telefoonnummer 015-8200104.