Samen mooie dingen maken, dat doen we graag! Zoals we dat met Bunnik Creations doen. Bij Bunnik Creations is letterlijk alles mogelijk op het gebied van decoratie. Zij streven naar een perfect eindproduct en dat doen wij ook met ons drukwerk.

Voor hun assortiment poedercoating plantenpotten hebben wij bijvoorbeeld deze kleurenwaaiers gemaakt die de mooie collectie prachtig weergeeft. Hiervoor hebben we ook gebruikt gemaakt van de technieken krasvast mat lamineren, glans lamineren en stansen met 8 verschillende vormen. Al deze bladen hebben we samengevoegd met een metaalkleurige busschroef.

Eén aanspreekpunt voor visitekaartje of luxe brochure tot de uitstraling van een winkel/kantoorpand, wagenpark, beursaankleding, bewegwijzering en meer. Een breed palet aan producten en diensten mét de vertrouwde kwaliteit die u van ons gewend bent. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

waaiers bunnik creations plants drukwerk print hdprint