Sandra Haket
Directrice

015-8200101
06-21576400
sandra@impresseddruk.nl
LinkedIn

IMPRESSED

Bij Impressed print & sign is de dienstverlening erop ingericht om uw communicatie middelen op een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige manier te produceren en af te werken. Dat doen we al sinds 1995, dus meer dan 20 jaar. Verder denken we graag mee. Het zijn immers de kleine dingen die indruk maken… De hoge- en vaktechnische eisen welke relaties stellen aan druk-, print- en beletteringswerk, prikkelen ons om hen toch elke keer weer Impressed te laten zijn.

Visie

In onze ‘state of the art’ werkomgeving zoeken wij constant naar de meest efficiënte methode om uw order vlot en kwalitatief hoogwaardig te verwerken.

Vakkennis en drukwerk van hoogwaardige kwaliteit

Onze organisatie is ingericht om u elke dag weer winst te laten boeken in tijd, geld en communicatiekracht. Met ons enthousiaste team en onze vakkennis zorgen wij dat uw drukwerk continu van hoogwaardige kwaliteit is.

Meer dan alleen drukwerk

Persoonlijke benadering, enthousiasme en passie voor het vak stelt ons in staat om meer te leveren dan alleen drukwerk. Wij willen echt een langdurige relatie aangaan met een klant. Niet even snel wat leveren, maar meedenken, adviseren en uiteindelijk een product leveren dat de klant nodig heeft. Wij gaan ver om onze klanten optimaal te bedienen. Elke dag opnieuw.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.